I samarbejde med Klubhusudvalget, havnekontoret og morgen-MADammerne afholdte Havneudvalget årets første pligtarbejder-weekend fra d. 20.-21. april. De mange nye medlemmer lagde knofedt og sjæl i arbejdet, og vi fik lavet mange gode ting på havnen.

lynettenyt 2024 maj pligtarnbejde 1    lynettenyt-2024-maj-pligtarnbejde-3.jpg

Projektet om sikkerhed er nu næsten i havn, der blev malet til den store guldmedalje, tagrender blev renset, borde blev gjort klar til hyggende medlemmer og gæstesejlere, jollerampen forbedret, og ukrudt fik en håndholdt tur ud af havnen.  

Det blev igen klart, at Sejlklubben Lynetten har et stærkt DNA, som vi kan bygge videre på. Flere gode initiativer blev diskuteret i løbet af dagene, og pligtarbejdet vil fremadrettet blive ved med spille en afgørende rolle i realiseringen heraf.

lynettenyt-2024-maj-pligtarnbejde-4.jpg

I forhold til pligtarbejde kan vi naturligvis altid bruge dygtige folk med håndværker-kompetencer. Nye medlemmer, som er dygtig til kommunikation og PR, eller kan noget med grafik, eller drømmer om at organisere fælles aktiviteter på havnen, hilser vi dog også meget velkomne til at byde ind med forslag.

Nogle af havnens udvalg er stadigvæk åbne for nye frivillige medlemmer, der gerne vil hjælpe med at gøre havnen endnu bedre. Giv gerne Havnekontoret besked – eller kontakt udvalgene direkte - hvis det kan have din interesse.

lynettenyt-2024-maj-pligtarnbejde-5.jpg    lynettenyt-2024-maj-pligtarnbejde-6.jpg    

lynettenyt-2024-maj-pligtarnbejde-10.jpg    lynettenyt-2024-maj-pligtarnbejde-7.jpg    

lynettenyt-2024-maj-pligtarnbejde-8.jpg    lynettenyt-2024-maj-pligtarnbejde-9.jpg